Gastro-Inox

Het bedrijf Gastro-Inox is in 2019 opgericht met het doel een breed assortiment “back of the house” horecaproducten te verhandelen. De professionele producten van Gastro-Inox worden voornamelijk gefabriceerd door gerenommeerde Europese producenten. Zij vinden het belangrijk dat de producten betaalbaar en van hoge kwaliteit zijn.

Roestvrijstaal:

De inrichting en veel van de benodigde apparatuur in de professionele keukens zijn meestal geproduceerd uit roestvrijstaal. De reden is door dat RVS duurzaam, sterk, recyclebaar en eenvoudig te reinigen is.

De veel gebruikte afkorting AISI staat voor ‘American Iron and Steel Institute’ en is een Amerikaanse normering die de kwaliteit van roestvrijstaal aangeeft.

AISI 430:

Ook wel roestvrijstaal 18/0 genoemd, is een van de meest voorkomende roestvrijstaal binnen de horeca. Dit bestaat onder meer uit 18% chroom en 0% nikkel. Dit is een goed betaalbare samenstelling van roestvrijstaal en leent zich uitstekend voor gebruik binnen de horeca. Deze vorm van roestvrijstaal is magnetisch.

Gastro-Inox verkoopt ook koelingen en vaatwassers, bekijk deze op Koelingoutlet.nl en Horecavaatwassershop.nl. Heeft u nog vragen? Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. Neem gerust contact met ons op!

Over ons

THEBO is meer dan 30 jaar geleden begonnen als specialist in vleessnijmachines. Inmiddels is THEBO met duizenden klanten en diverse specialistische webshops, gericht op de horeca, een toonaangevende speler in Nederland en België. Ons team is goed opgeleid en zal er alles aan doen om je perfect te adviseren. We nodigen je uit om contact met ons op te nemen.
Laat ons je verbazen!